děkuji za pochvalu, ale abych pravdu řekl, změny jsou jen vzhledové, ale změnit by potřeboval celý systém.
V tuto chvíli nám stránky běží na redakčním systému Mambo, které bohužel již ztratilo podporu ze strany vývojářů a nyní už moderní weby jedou na následovníkovi Mamba a to Joomla. Přechod na tento novější a bezpečnější systém je zcela možný, ale je to mimo mé dovednosti. Takový nový systém by se mi zde líbil, ovšem je to o penězích. Jsem si jistý, že mezi VFR Cluby máme asi nejhezčí stránky, ale můžeme je mít ještě o kousek lepší a především bezpečnější. možná jste si všimli, že se ve fóru hromadí spamy, které už teď denně promazávám, bohužel už ani pro naše fórum není opravný patch a řešení je přejít z FireBoard na Kunena (následovník Fireboardu), ale zase to má háček, pod naším systémem by to už nefungovalo, holt pokrok jde rychleji, než bychom občas chtěli.
Byl bych strašně rád, kdyby se našli v našich řadách dobrovolníci a kdybychom mohli dát každý nějakou tu korunu a složili se na tento přechod. Před rokem jsem tento upgrade musel udělat se svými stránkami 1stopa.com a vyšlo mne to bez dokladu na 7tis.
Pochopitelně by tato změna nepřinesla jen větší bezpečnost, ale rád bych se zaintegroval stejnou vydeodatabázi jako je na 1stopa.com, stejně tak i fotogalerii, která již má mnohem snadnější nahrávání fotek hromadně a našli bychom další vychytávečky.
Co vy na to? Záleží hodně na Vás, protože sám tuto akci financovat nechci