Tak jsem si vzal k ruce kalendář a jdeme na to. To vůdcovo doupě tedy přenechám na starost Jarákovi, byl tam už třikrát a ví co kde a jak. Já nabídnu severozápadní Čechy, případně Horní Lužici. Volné mám zatím mimo víkendu 4.7.-6.7.2025 a 1.8.-3.8.2025 všechny zbývající víkendy. Ono do toho určitě ještě něco skočí, ale když mám ty termíny takhle dlouho dopředu bukované, tak je větší šance, že to dopadne. Takže tady nabízím společnost pro následující víkendy 11.-13.7., 18.-20.7., 8.-10.8. a 15.-17.82025. Nabízím záměrně širší výběr termínů. Mimo jiné také proto, že počítám s možností pořádat tuhle srandu pro dva týmy. Někdo bude chtít Český Ráj, České středohoří, České Švýcarsko a jiný třebas Lužické nebo Krušné hory. Takže jeden trip třeba červenci a druhý třeba v srpnu.
Co se týče ubytování, to budu řešit operativně. Předpokládám ubytko po penzionech, nocleh ve stanech v kempu pouze na výslovné přání účastníků zájezdu
. Vycházím ze zkušeností s účastí na srazech a tak předpokládám, že stejně se nás na 99,9% nesejde více jak 4 až 5 jezdců (baťůžci nechť prominou, jsou každopádně vítáni) a to je počet, který si myslím nebude problém ubytovat. Takže ubytko dopředu zařídím dle počtu zájemců do půli června a přesnou trasu můžeme domluvit za pár týdnů u Balatonu, dle toho co koho bude zajímat. Pak už bych doma jen sestavil fahrplán. Na některé penziony si raději zavolám dopředu už v nejbližších dnech, protože ať už se někdo z Vefroklubu přidá nebo ne, tak do výše uvedených míst stejně pojedu a chystám se tam nocovat. Tak abych byl v obraze, jak by to vypadalo s noclehem během prázdnin. Bo hnít dva měsíce doma
by byl hřích.
Tak doma podumejte, na srazu bude prostor pro další dotazy. Baťůžci a manželky jsou vítáni. Deadline na objednávky stanovím na 15.6.2025. Pokud se někdo přihlásí později riskuje pouze to, že bude bez ubytka v penzionu. Ale to taky není nic neřešitelného.
Takže se budu těšit na případné zájemce.